Win kaartjes voor Ajax - Sparta! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Win kaartjes voor Ajax – Sparta!

Het aftellen kan nu echt beginnen, want de tweede helft van het seizoen staat voor de deur. Ajax neemt het zondag op tegen Sparta en daarmee gaat voetbaljaar 2020 eindelijk van start. Hopelijk wordt het weer een mooie jaargang en jij kunt bij de aftrap ervan aanwezig zijn!
We doen het nu ook voor minder dan negen treffers, hoor. © Pro Shots

Hoe? Welnu, dat is heel simpel. Je hoeft alleen maar de prijsvraag onderaan dit artikel in te vullen en vervolgens is het een kwestie van hopen dat je telefoon een pushbericht stuurt op basis van een mailtje met goed nieuws.

Ook de thuiswedstrijd tegen Sparta (zondag de 19e, aftrap om 14.30 uur) is al een tijdje uitverkocht omdat Ajax deze dagen gewoon heel, heel erg populair is. Dat maakt onze prijsvragen alleen maar interessanter, omdat je op die manier toch getuige kunt zijn van de prestaties van de Ajacieden.

Laten we hopen dat tegen Sparta een eerste stapje richting een nieuwe titel wordt gezet, hoe ver weg dat nu ook nog lijkt. Iedere driepunter is er eentje en daarom van harte welkom. En daarbij hopen we ook getrakteerd te worden op leuk veldspel. Kortom, alle reden om een antwoord in te sturen en jezelf kandidaat te stellen als winnaar.

We zoeken nogal wat winnaars, want we verloten in totaal zeven setjes kaarten voor de eerste wedstrijd van 2020 in de Johan Cruijff Arena. Je krijgt tot donderdag 13.00 uur om het juiste antwoord in te sturen.

Ajax won in 2001 met maar liefst 9-0 van Sparta. Welke Ajacied maakte tijdens die wedstrijd de meeste doelpunten?

We nemen kort na de deadline contact op met de winnaars. In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Wil jij volgende keer ook meedoen aan zo’n toffe prijsvraag? Sluit je aan bij SV Ajax!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax