Word ballenjongen/-meisje bij Jong Ajax - FC Dordrecht! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Word ballenjongen/-meisje bij Jong Ajax – FC Dordrecht!

Jong Ajax staat op een onwijs knappe tweede plek in de Keuken Kampioen Divisie en we zijn benieuwd hoe het na de winter allemaal verder gaat. FC Dordrecht komt maandag 20 januari (aftrap 20.00 uur) op bezoek. Voor die wedstrijd zoeken we nog ballenjongens of -meisjes!
Gooi jij de bal naar Sontje Hansen of Bryan Brobbey? © Ajax Images

We kunnen gerust stellen dat Jong Ajax het geweldig doet en thuiswedstrijden van de talenten zijn hartstikke leuk om te bezoeken. Het is altijd erg gezellig op sportpark De Toekomst en je ziet de grote beloften van jouw cluppie aan het werk.

Sommige van die talenten (Noa Lang, Jurgen Ekkelenkamp, Lassina Traoré) maakten al minuten in Ajax 1 en rammelen bij Erik ten Hag aan de poort, maar ook andere talenten laten zich zien. Denk maar aan Naci Ünüvar, Kenneth Taylor en de broertjes Timber! Zij en vele andere talenten mochten bijvoorbeeld met de grote jongens mee naar het trainingskamp in Qatar.

Als lid van Ajax Jonge Schare kun je deze talenten van Ajax van heel dichtbij volgen, want we zoeken ballenjongens of -meisjes bij de wedstrijd tegen FC Dordrecht.

Dat is best een belangrijke rol, want jij zorgt dat de spelers op het veld weer snel een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er wordt gevoetbald, kun jij ook genieten van het spelletje. En natuurlijk voorspellen of sommige talenten het in zich hebben het eerste elftal te halen!

Maar er is meer: je krijgt ook een setje kaarten voor de wedstrijd, dus je kunt nog twee vrienden blij maken ook. Prima geregeld, toch? Je maatjes zitten op de tribune en kunnen niet alleen naar de wedstrijd kijken, maar ook naar hoe jij het doet. 

We zoeken in totaal vier winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 13 januari, 14.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: In welke plaats is Naci Ünüvar geboren?

Ook meedoen aan prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! Een halfjaarlidmaatschap kost maar 14 euro!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax