Ga jij als mascotte naar FC Groningen - Ajax? - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ga jij als mascotte naar FC Groningen – Ajax?

De eerste uitwedstrijd na de winterstop speelt Ajax in het noorden van Nederland. De rode spelersbus parkeert dan voor het stadion van FC Groningen. Voor die leuke wedstrijd zoeken we nog mascottes van de Ajax Kids Club!
Zo ziet dat er ongeveer uit, zo vlak voor de aftrap! © De Brouwer

Elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) mogen zondag 26 januari voor de aftrap (14.30 uur) het veld op aan de hand van een Ajaxspeler. Wie weet ontmoet jij Veltman, Ziyech, Tadic, Onana, Van de Beek of een van de andere Ajacieden in de spelerstunnel!

Om kans te maken op deze mooie prijs, moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 12 januari meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, een voor jezelf en een voor je begeleider. Weet jij al wie je hier blij mee kunt maken?

En blij maken is wat je doet, want misschien herinner je je nog hoe spannend FC Groningen – Ajax vorig seizoen was. Toen bleef het lang 0-0, maar invaller Klaas Jan Huntelaar schoot gelukkig de winnende 0-1 in het doel. Daardoor pakte Ajax drie superbelangrijke punten en enkele weken later waren we kampioen van Nederland!

Prijsvraag: Hoe heet het stadion van FC Groningen?

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan prijsvragen en evenementen? Sluit je snel aan via deze pagina. Een halfjaarlidmaatschap heb je nu al vanaf 7,50 euro, afhankelijk van je leeftijd. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer. 

Deze prijsvraag is verlopen. De winnaartjes krijgen bericht.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€7,50 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor een half jaar en lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax