Win kaartjes voor Ajax - Sparta! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Win kaartjes voor Ajax – Sparta!

Gelukkig Nieuwjaar Ajaciedjes! We wensen jullie allemaal een onwijs leuk, gezond en gezellig 2020 toe. En om het jaar goed te beginnen hebben we een toffe prijsvraag voor jullie. We geven namelijk kaartjes weg voor de eerste thuiswedstrijd van Ajax in 2020. Check snel de prijsvraag!
Win jij kaartjes voor de eerste thuiswedstrijd van 2020? © Ajax Images

Het gaat om de wedstrijd tussen Ajax en de leukste club van Rotterdam, namelijk Sparta! Het duel wordt zondag 19 januari gespeeld en begint om 14.30 uur. Lijkt het jou leuk om hierbij te zijn? Dat dachten we al!

Overleg dus snel met je vader of moeder. Wie weet kun jij papa, mama of iemand anders meenemen naar het Ajaxstadion. Een wedstrijd van Ajax bekijken is deze dagen spannend, want het gat met AZ is maar drie punten. Het is dus te hopen dat Ajax flink uitgerust uit de winterstop komt.

Dat geldt trouwens ook voor jullie, want we zoeken Ajaciedjes die de spelers heel hard kunnen aanmoedigen. Welk liedje ga jij zingen?

We verloten drie setjes van twee kaarten onder leden van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes, 4-5 jaar en Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar). Om de kaartjes te kunnen winnen, moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder.

Je kunt meedoen tot en met zondag 12 januari. Een dag later zoeken we contact met de winnaartjes.

Prijsvraag: Ajax won eerder dit seizoen met 1-4 bij Sparta. Welke speler van Ajax maakte twee doelpunten?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Ajax Kids Club en genieten van veel voordelen? Sluit je dan snel bij ons aan!

Deze prijsvraag is verlopen. De prijswinnaartjes krijgen bericht.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€7,50 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor een half jaar en lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax