Voorspel treffen met Willem II en meer in onze SV Ajax-poule! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Voorspel treffen met Willem II en meer in onze SV Ajax-poule!

Er staat weer een weekeinde vol voetbal voor de deur. We trappen vrijdagavond af met het duel tussen Ajax en Willem II. Laat jouw voetbalverstand de uitslagen voorspellen via onze SV Ajax-poule en maak iedere maand kans op toffe prijzen!
Welke uitslag zie jij in je glazen bol? © Pro Shots

Net als vorig seizoen bieden SV Ajax en Poules jou weer de kans om toffe prijzen binnen te slepen. Daar moet je natuurlijk wel eerst wat voor doen, namelijk je voorspelling loslaten op de wedstrijden die Ajax speelt en de spelers die het net vinden. Dit keer is het tijd om in je glazen bol te kijken voor het thuisduel met Willem II!

Het gaat niet alleen om duels van Ajax, maar om alle wedstrijden die deel uitmaken van een speelronde in de eredivisie. Als je een beetje serieus punten wilt scoren, stuur je ook jouw verwachtingen in voor de overige wedstrijden. Als je vanavond voor 20.15 uur de uitslagen invult, zit je goed.

Je doet het niet voor niks, want er vallen zaken te winnen. Oh jazeker! Je maakt iedere maand namelijk kans op een setje kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax en de winnaar van het klassement krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt! Zo hebben we nog wel meer prijzen liggen, kunnen we alvast beloven.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad). Het wijst zich vanzelf. Je kunt je aanmelden op basis van je lidnummer. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.com.

Succes!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax