Ten Hags elf: welke puzzel leg jij voor de ontmoeting met Willem II? - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ten Hags elf: welke puzzel leg jij voor de ontmoeting met Willem II?

Wedstrijden als Willem II-thuis gaan aantonen hoe breed de selectie van Ajax nu echt is. Er is sprake van de nodige blessures en daardoor wordt het vooral bij de voorwaartsen een kwestie van schuiven. Het is dus de hoogste tijd om in de huid van Erik ten Hag te kruipen. Hoe pak jij het aan?
Welke rol heb jij precies in gedachten voor Tadic? © Pro Shots

We hebben tijdens het uitduel met FC Twente (2-5) gezien dat de Ajacieden zich wel iets mogen permitteren, maar echt niet slaapwandelend richting kampioenschap kunnen. Het is bovenal zaak om bij de les te blijven en hopelijk is het wakker schrikken in Enschede nog niet teniet gedaan.

Ook hebben we tijdens Twente-uit kunnen zien dat Quincy Promes een kuitblessure opliep. Hij is tegen Willem II zeker niet van de partij, terwijl ook Zakaria Labyad en David Neres ontbreken. Dat is een lijstje aanvaller waar je u tegen zegt, maar gelukkig is er ook Noa Lang.

Desondanks resteert wel de vraag: hoe zet jij de aanvallers van Ajax neer? Kies jij voor Dusan Tadic in de spits of ligt er een basisplaats in het verschiet voor Klaas Jan Huntelaar? Of opteer jij zelfs voor Lassina Traoré?! Kom maar door met jullie opstellingen!

Jouw ideale elf kun je samenstellen in onze app, dus zet ‘m snel op je telefoon! Kies na het openen van de app voor het tabblad ‘de tribune’ en selecteer de wedstrijd tegen Willem II. Daarna kun je de spelers naar hun gewenste positie slepen en de tactiek bepalen.

Zodra je elf namen hebt genoteerd, kun je jouw opstelling via social media delen met #tenhagself.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax