Sluit je deze feestmaand aan en ontvang ‘Het mooie van Ajax’! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Sluit je deze feestmaand aan en ontvang ‘Het mooie van Ajax’!

De feestdagen willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Voor nieuwe Ajax Life-leden hebben we een fijne actie in de maand december. Word nu lid en ontvang ‘Het mooie van Ajax’, met schitterende momenten uit 50 jaar Ajaxhistorie.
Ook Frenkie in Madrid staat in 'Het mooie van Ajax'. Logisch. © Pro Shots

Zo’n fijn boek is uiteraard leuk om te lezen en te bekijken, want het is een ode aan onze club. Ajax is al decennialang hofleverancier van onvergetelijke momenten, zoals de maker en liefhebber Chris Willemsen het zegt. Van de eerste finale in Madrid (1969) met Johan Cruijff tot het okselfrisse Ajax dat vorig seizoen de Europese voetbalharten veroverde; het staat er allemaal in.

Als je nu lid wordt, sturen we ‘Het mooie van Ajax’ begin januari 2020 naar je toe. Deze actie geldt overigens niet voor nieuwe gezinsleden.

Er zijn trouwens meer redenen om je aan te sluiten. Tien keer per jaar krijg je een magazine boordenvol interviews, achtergronden en historie over jouw club. Ajax Life is exclusief voor SV Ajax-leden. Check bijvoorbeeld nummer 4 van dit seizoen:

Voorrang bij kaartverkoop is een ander voordeel, maar er is echt nog veel meer, want we organiseren ook exclusieve evenementen voor onze leden. Alle voordelen staan hier nog eens voor jou op een rijtje.

Wacht dus niet te lang en word lid van SV Ajax in de maand december!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax