Word jij mascotte bij Ajax - ADO Den Haag? - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Word jij mascotte bij Ajax – ADO Den Haag?

Ben je lid van de Ajax Kids Club? Dan is het goed om even door te lezen! Je kunt namelijk een toffe mascotteplek winnen voor de wedstrijd Ajax - ADO Den Haag.
We juichen wat af in de Johan Cruijff Arena! Tegen ADO weer? © De Brouwer

Deze wedstrijd in de Johan Cruijff Arena wordt gespeeld op zondag 22 december. De aftrap is al om 12.15 uur.

Oké, wat kun je precies winnen? Nou ja, een plek dus aan de hand van Dusan Tadic, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Lucky en al die anderen!

We hebben plek voor zeven leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) van de Ajax Kids Club die als mascotte met een Ajaxspeler het veld op gaan. Verder kunnen liefst elf leden met een speler van ADO Den Haag het veld op lopen. Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Die winnaar gaat met onze Lucky het veld op. 

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 8 december meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Gaaf! Weet jij al wie je meeneemt?

Let op: je kunt in het formulier hieronder aangeven of je alleen met een speler van Ajax het veld op wilt lopen of dat het je niet uitmaakt. Als het je niet uitmaakt, dan is de kans natuurlijk wat groter dat je wint.

Prijsvraag: Eerder dit seizoen won Ajax met 0-2 in Den Haag. Welke twee Ajacieden kregen toen een gele kaart?

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan prijsvragen of evenementen van de Ajax Kids Club? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. 

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax