Promes mist sowieso Willem II-thuis door spierblessure - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Promes mist sowieso Willem II-thuis door spierblessure

Quincy Promes kon zondag de uitwedstrijd op bezoek bij FC Twente (2-5) niet uitspelen. Hij liep een spierblessure aan zijn onderbeen op en moest voortijdig naar de kant. De thuiswedstrijd vrijdag tegen Willem II haalt de aanvaller sowieso niet.
Promes moet noodgedwongen naar de kant tijdens FC Twente - Ajax. © Pro Shots

Dit nieuws lezen we op het digitale huis van Ajax. De club verwacht de komende dagen meer duidelijkheid te kunnen geven over de inzetbaarheid van Promes in de komende wedstrijden, maar er is dus al een dikke streep gezet door het thuisduel met Willem II.

Het is dus niet duidelijk of het belangrijke treffen met Valencia op de tocht staat. Die wedstrijd kun je toch een klein beetje zien als een finale waar de aanvallende impulsen van Promes uitermate goed van pas zouden komen. Zeker omdat ook David Neres al noodgedwongen moet toekijken. Een spierblessure klinkt niet lekker, maar laten we de komende dagen even afwachten.

Promes was dit seizoen al veertien maal trefzeker. Hij trof tien keer doel in de eredivisie en ook in de Champions League vond hij net al vier keer. De Ajacied postte dinsdag al een story op zijn Instagram, waarin te zien was hoe zijn onderbeen was ingepakt. Hij plaatste de volgende tekst erbij: ‘Will come back stronger’.

Maar wanneer, Quincy?

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax