Mascottes kunnen na twee schrikmomentjes vijf keer juichen voor Ajax! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Mascottes kunnen na twee schrikmomentjes vijf keer juichen voor Ajax!

Dus je wordt uitgeloot om mascotte te zijn en na twintig minuten staat Ajax met 2-0 achter... Nou, geen paniek! Dan zijn er nog zeventig minuten over. En die resterende speeltijd benutte Ajax door vijf keer te scoren en 'gewoon' met 2-5 te winnen van FC Twente. Dat was nog eens tof!
Lang heeft een gefocuste blik. Hij moet nog een hattrick maken. © Ajax Kids Club

Het werd door de vroege achterstand best een bijzondere wedstrijd, maar weet je voor wie het bezoek aan Enschede pas echt serieus speciaal was? Voor de elf leden van de Ajax Kids Club die als mascotte aan de hand van hun held mee het veld op mochten!

Hoe bijzonder is het om met Noa Lang het veld op te stappen? Dat is sowieso al speciaal, maar als Lang vervolgens iets herhaalt dat in 1959 voor het laatst is gebeurd – bij je eerste basisplaats direct een hattrick maken – dan weet je pas dat je echt iets supertofs hebt meegemaakt.

Zo beleefden de Kids Clubleden een bijzondere middag in de Grolsch Veste. En in de kleedkamers, langs het veld, tussen de lijnen en aan de hand van de speler bij de opkomst. Het was weer tof om al die pretoogjes te zien!

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen of evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je snel aan!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax