Laatste Kaarten Actie Ajax - Willem II uitverkocht! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Laatste Kaarten Actie Ajax – Willem II uitverkocht!

Ho! Stop met wat je aan het doen bent, want we droppen hier onze nieuwste Laatste Kaarten Actie voor onze leden van Ajax Jonge Schare. Als lid kun jij naar Ajax - Willem II voor maar 15 euro. Dat lijkt ons een uit-ste-ken-de deal voor deze toffe thuiswedstrijd.
Voor maar 15 euro naar Ajax is deze dagen een buitenkansje! © De Brouwer

UPDATE: Alle kaarten zijn inmiddels verkocht. We wensen onze leden die een kaartje hebben gescoord alvast veel plezier bij de wedstrijd!

We snappen heel goed dat onze tienerleden niet altijd geld hebben om een wedstrijd van Ajax te bezoeken. Precies daarom bestaat onze Laatste Kaarten Actie voor onze leden van Ajax Jonge Schare!

De goedkope kaartjes voor thuiswedstrijden van Ajax gaan vaak razendsnel over de toonbank, dus het is zaak om niet te lang te twijfelen. In actie komen kan best een goed plan zijn. Tenminste, als je Ajax vrijdagavond 6 december wilt supporteren wanneer de Tilburgers op bezoek komen in de Johan Cruijff Arena. De aftrap is om 20.15 uur.

  • Koop hier je kaarten met korting. Op is op! (UITVERKOCHT)

We doen de tickets dus in de verkoop onder de noemer Laatste Kaarten Actie. Normaal betaal je ruim 30 euro voor deze kaartjes. De bijbehorende stoeltjes vind je in vak 407 of 409. Het gaat in totaal om dertig kaartjes die we via deze manier verkopen.

Omdat de kaartjes deze dagen niet normaal populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt dan een envelop met jouw naam erop. Gewoon even zeggen wie je bent en dan komt alles goed!  

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax