Word mascotte bij topper AZ - Ajax! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Word mascotte bij topper AZ – Ajax!

Ajax en AZ doen het alletwee hartstikke goed in de eredivisie en spelen zondag 15 december tegen elkaar. Dat belooft een echte topwedstrijd tussen de huidige nummers één en twee te worden. Voor deze 'burenruzie' zoeken we natuurlijk mascottes. Zij mogen met de spelers mee het veld oplopen voor de aftrap!
De wedstrijd tussen AZ en Ajax is een échte topper. Daar wil je bij zijn! © Ajax Kids Club

Elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) mogen voor de aftrap (16.45 uur) het veld op aan de hand van een Ajaxspeler. Wie weet ontmoet jij Tagliafico, Tadic, Onana, Ziyech of een van de andere Ajacieden in de spelerstunnel!

Welke spelerstunnel dat is weten we nu nog even niet. De wedstrijd tussen AZ en Ajax wordt gespeeld in Alkmaar of in Den Haag. Dat horen we allemaal nog, maar zeker is dat we mascottes nodig hebben.

Om kans te maken op deze mooie prijs, moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 1 december meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, een voor jezelf en een voor je begeleider.

Ook dat is goed nieuws, want wedstrijden tussen AZ en Ajax zijn altijd leuk en al helemaal omdat de Alkmaarders het zo goed doen.

Prijsvraag: Welke middenvelder vertrok afgelopen zomer van Ajax naar AZ?

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. 

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax