Ballenjongens en -meisjes gezocht voor Jong Ajax - Roda JC! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ballenjongens en -meisjes gezocht voor Jong Ajax – Roda JC!

Jong Ajax draait hartstikke lekker in de Keuken Kampioen Divisie en maandag 9 december (aftrap 20.00 uur) komt Roda JC op bezoek. Voor die wedstrijd zoeken we nog ballenjongens of -meisjes!
Als ballenjongen kun je de bal ook terugschieten in plaats van gooien! © Ajax Images

Het gaat goed met Jong Ajax. Heel goed zelfs! De ploeg staat derde in de Keuken Kampioen Divisie en het is sowieso onwijs leuk talenten als Jurgen Ekkelenkamp, Kik Pierie, Carel Eiting, Lassina Traoré, Noa Lang en Victor Jensen te zien voetballen.

Als lid van Ajax Jonge Schare kun je de talenten van Ajax van heel dichtbij volgen, want we zoeken weer ballenjongens of -meisjes bij deze leuke wedstrijd. 

Dat is best een belangrijke rol, want jij zorgt dat de spelers op het veld weer snel een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er wordt gevoetbald, kun jij heus ook genieten van het spelletje en inschatten of sommige talenten het in zich hebben het eerste elftal te halen.

Maar er is meer: je krijgt ook een setje kaarten voor de wedstrijd, dus je kunt nog twee vrienden blij maken ook. Prima geregeld, toch? Je maatjes zitten op de tribune en kunnen niet alleen naar de wedstrijd kijken, maar ook naar hoe jij het doet. Prima!

We zoeken in totaal vier winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met zondag 24 november. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Uit welk land komt Victor Jensen en wat is zijn leeftijd?

Ook meedoen aan prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax