Ten Hags elf: hoe hou jij Ajax draaiende zonder Neres...? - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ten Hags elf: hoe hou jij Ajax draaiende zonder Neres…?

De knieblessure van David Neres gaat gepaard met onfortuinlijke timing. Niet dat er ooit een goed moment is voor een blessure, maar met Neres op rechts begon het juist te draaien. En er staan ook belangrijke wedstrijden op de kalender. Om te beginnen het thuisduel met FC Utrecht. En nu?
Hoe zorgt Ten Hag ervoor dat Ziyech kan blijven toveren? © Pro Shots

Die vraag stellen we aan jou! Als er iets discussie oplevert en als ergens de meningen over uiteen lopen, dan is het wel de ideale opstelling waarin Ajax volgens zijn supporters dient te spelen. En toch is die ideale opstelling nu precies waarvoor wij jou aankijken.

Hoe los jij de afwezigheid van Neres op? Hussel je de voorhoede een beetje door elkaar zodat Hakim Ziyech als ‘nummer tien’ kan blijven voetballen of tover jij een andere oplossing uit de hoge hoed? Wij horen maar al te graag van welk advies jij Ten Hag voorziet!

Je kunt bijvoorbeeld denken aan Tadic op rechts, Huntelaar in de spits en Promes op links. Op die manier blijft het mogelijk dat Ziyech zijn ei kwijt kan op de as van het veld en als Ziyech daar begint te toveren, moet je als tegenstander goed je best te doen om gevaar af te wenden.

Maar goed, misschien denk jij er wel anders over. En daar zijn wij dus benieuwd naar! Als je onze app downloadt, kun je jouw ideale opstelling maken voor de wedstrijd van zondag. Zet onze app snel op je mobieltje! Klik op tabblad ‘de tribune’, selecteer Ajax – FC Utrecht en sleep daarna de spelers naar jouw gewenste plek op het veld.

Je kunt jouw opstelling na het selecteren van de basiself via social media delen met #tenhagself.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax