SV Ajax organiseert busvervoer naar Lille OSC-uit! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

SV Ajax organiseert busvervoer naar Lille OSC-uit!

We gaan naar Lille! En we gaan met z'n allen naar Lille! Ajax treedt woensdag 27 november aan tegen Lille OSC en weet zich gesteund door een uitvak gevuld met maar liefst 2589 Ajacieden. Maar die Ajacieden hebben wel vervoer nodig. Gelukkig zijn er een heleboel SV Ajax-bussen beschikbaar die gaan rijden!
Wie gaat er met ons mee naar Lille?! © De Brouwer

Lille is amper driehonderd kilometer van Amsterdam verwijderd en dat maakt het zeer aantrekkelijk om Ajax achterna te gaan. Wij verwachten dan ook dat de 2589 kaartjes voor het uitvak van het Stade Pierre-Mauroy supersnel zijn uitverkocht.

Er is sprake van vrij vervoer, maar de lokale autoriteiten en ook Ajax zien graag zo veel mogelijk supporters gebruikmaken van georganiseerd vervoer. Het grote voordeel is dat je geen ‘Bob’ hoeft aan te wijzen en na de wedstrijd direct terugreist richting Amsterdam. Klinkt goed, toch?

Als jij dit inderdaad goed vindt klinken, wijzen we je graag op de SV Ajax-bussen die woensdag de 27ste in alle vroegte (07.30 uur) bij de Johan Cruijff Arena gereed staan voor de heenreis richting Lille. Kom gezellig met ons mee! We hebben volop bussen beschikbaar en rijden graag een heleboel Ajacieden richting Frankrijk!

Dat doen we voor een zacht prijsje: als je lid bent van SV Ajax betaal je 35 euro, anders dien je 45 euro in te leggen. We vertrekken dus vanaf de JC Arena en omdat de reis niet zo lang duurt, kun je vrijwel de gehele dag doorbrengen in Lille, waar de aftrap pas om 21.00 uur is, en ook ben je relatief bijtijds weer terug in Amsterdam.

Je kunt alleen gebruikmaken van SV Ajax-busvervoer als je over een kaartje beschikt voor het uitvak. De busreis is per direct boekbaar, maar doe dit alleen als je zeker weet dat je een kaartje kunt scoren voor Lille-uit, want annuleren is niet mogelijk. Anders is het beter om eventjes te wachten.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax