Ajax Kids Clubleden beleven spannend avondje PEC Zwolle - Ajax! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ajax Kids Clubleden beleven spannend avondje PEC Zwolle – Ajax!

Ajax begon vrijdagavond fantastisch in Zwolle. Al na twintig minuten stond het 0-3! Toch werd het nog spannend, want PEC Zwolle maakte ook een paar doelpunten. Gelukkig zagen onze mascottes Ajax toch met 2-4 winnen. Foto's!
Met z'n allen juichen voor de wedstrijd! © Ajax Kids Club

Het was alweer een hele poos geleden dat Ajax op vrijdagavond moest spelen. Voor onze prijswinnaartjes die naar Zwolle waren gekomen om mascotte te zijn maakte dat niks uit. Zij beleefden een spannend avondje!

Zij mochten namelijk in de spelerstunnel verzamelen om met de Ajaxspelers het veld op te lopen. En dat was best koud, want het was fris in Zwolle en er kwam flink wat miezerregen uit de lucht. Maar Ajax Kids Clubleden zijn stoere supportertjes en dus gingen ze er vol voor.

Nadat ze hun speler op het veld hadden gebracht, was het rennen geblazen naar een plekje op de tribune. En naar warme kleren! Op hun tribunestoeltje zagen ze Ajax heel snel drie keer scoren. Toch werd het nog even flink spannend, want PEC Zwolle ging plots ook doelpunten maken. Gelukkig maakte David Neres vlak voor tijd de 2-4.

En toen was het zeker: Ajax zou winnen. 

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax