Vaandeldragers, ballenjongens en -meisjes gezocht voor Ajax - FC Utrecht! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Vaandeldragers, ballenjongens en -meisjes gezocht voor Ajax – FC Utrecht!

Ajax speelt zondag 10 november thuis tegen FC Utrecht. Voor die wedstrijd, die al om 12.15 uur begint, zoeken we nog vaandeldragers, ballenjongens en -meisjes!
Wie gooi jij de bal toe als ballenjongen of -meisje? © Sjoerd Tullenaar

We zoeken weer vaandeldragers voor de thuiswedstrijd tegen de Domstedelingen. Acht stuks om precies te zijn. Vier voor de vaandels van Ajax en vier voor die van Utrecht. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, dan tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen. 

Ben je liever ballenjongen of -meisje bij Ajax? Dat treft, want die zoeken we ook! Als het je lukt een plekje langs de lijn te bemachtigen in de Johan Cruijff Arena, dan heb je een belangrijke taak. Als de bal buiten de lijnen is getrapt of gekopt, dan is het aan jou te zorgen dat het spel snel doorkan, door een speler snel een nieuwe bal toe te gooien.

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je natuurlijk iets meer kans op een plekje! Oh, en als je klaar bent, dan ga je lekker op de tribune zitten om de wedstrijd te bekijken, want je krijgt ook een setje kaarten. Je bepaalt zelf wie je trakteert op een bezoekje aan Ajax!

Samengevat zoeken we dus tien blije Ajacieden die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met zondag 3 november. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Noem twee ex-Ajacieden die bij FC Utrecht onder contract staan?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare én het nieuwe magazine Ajax Life ontvangen? Sluit je dan snel aan!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax