Ajax Kids Tour bij ODIN '59 in Heemskerk! (AFGELAST) - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ajax Kids Tour bij ODIN ’59 in Heemskerk! (AFGELAST)

Op woensdag 29 april zijn we met de Ajax Kids Tour op bezoek bij ODIN '59 in Heemskerk. Daar kun je als lid van de Ajax Kids Club meedoen aan het ochtend- of middagprogramma.
Natuurlijk komt Lucky ook naar Heemskerk! © Pro Shots

UPDATE 24 MAART 2020: WEGENS DE MAATREGELEN RONDOM DE CORONAUITBRAAK IS BESLOTEN DE AJAX KIDS TOURS BIJ ODIN ’59 TE ANNULEREN. WORDT VERVOLGD.

///

Het inschrijfformulier vind je vanaf maandag 16 maart, 14.00 uur, op deze pagina. Er komt een ochtendprogramma (9.30 uur – 12.30 uur) en een middagprogramma (13.45 uur – 16.45 uur).

Als lid van de Ajax Kids Club (6 tot en met 11 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour en dat is supergaaf! We hebben plek voor 120 leden van de Ajax Kids Club en 120 leden van ODIN ’59.

In 2,5 uur doe je onder begeleiding van echte trainers een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop en daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij.

Meestal verzorgt onze trouwe mascotte de warming-up. En dat is nodig, want de spiertjes moeten goed opgewarmd zijn voor alle toffe voetbaloefeningen die je gaat doen.

En na afloop krijg je een superstoer Ajax Kids Tour-diploma met jouw naam en de handtekening van Lucky erop. Die kun je dan een mooi plekje geven.

Ook sturen we alle deelnemertjes een link waarmee ze de foto’s kunnen downloaden die die dag zijn gemaakt. Mooi voor in je fotoboek of voor op je Insta.

Hou www.ajaxkidstour.nl in de gaten voor updates!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€,5,- * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor een proeflidmaatschap en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax