Tagliafico pas laat met Argentinië naast Duitsland - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Tagliafico pas laat met Argentinië naast Duitsland

De Ajacieden zijn uitgewaaierd om te spelen voor hun land. Dat geldt ook voor Nico Tagliafico. De Dapp’re Strijder van Ajax stond bij zijn Argentinië weer eens in de basis, dit keer in een ‘Testspiel’ tegen Duitsland. Het werd 2-2.
Basiskracht Tagliafico in verhit duel met Brandt. © Pro Shots

Het is een uitslag waar de Zuid-Amerikanen mogelijk de meeste voldoening uit halen, want de Duitsers onder leiding van bondscoach Joachim Löw begonnen nog zo goed. De ploeg kwam nog op een 2-0-voorsprong door doelpunten van Serge Gnabry en Kai Havertz.

Dat was eigenlijk best knap, want de Duitsers speelden in Dortmund niet in de allerbeste formatie. Sterker nog, het was een veredelde B-ploeg, al ontbrak Lionel Messi dan weer bij de Argentijnen.

Toch kwamen Tagliafico en co na rust terug. Lucas Alario bracht ‘de spanning’ terug door halverwege de tweede helft de aansluitingstreffer te verzorgen. Het lukte Duitsland niet de overwinning over de streep te trekken, want in de slotfase werd het alsnog 2-2 door Lucas Ocampos.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax