Voorspel de topscorer van Ajax en win een thuisshirt! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Voorspel de topscorer van Ajax en win een thuisshirt!

Ajax heeft heel wat spelers die een doelpunt kunnen maken. Kun jij voorspellen wie aan het einde van het seizoen de meeste doelpunten heeft gemaakt? Een goede (en grappige) voorspeller kan zomaar een thuisshirt van Ajax winnen!
Ajax heeft heel wat spelers die een doelpunt kunnen maken! © Pro Shots

Erik ten Hag heeft natuurlijk heel wat goede doelpuntenmakers in zijn ploeg. Denk maar aan Klaas Jan Huntelaar, Dusan Tadic, Quincy Promes en David Neres. Maar ook Donny van de Beek kan scoren en de dappere Nico Tagliafico kopt ook best vaak raak! En zo zijn er nog wel meer!

Wij zijn dus erg benieuwd naar jouw voorspelling… Welke speler van Ajax heeft aan het einde van het seizoen de meeste doelpunten gemaakt? We tellen de goals in de eredivisie, in de KNVB-beker én in Europa bij elkaar op. Verstuur jouw voorspelling voor maandag 21 oktober via onderstaand formulier.

De leukste reacties komen in het Ajax Kids Clubblad
In de volgende Ajaciedjes maken we bekend hoe de Ajax Kids Clubleden over deze vraag denken, dus vertel ook vooral waarom jij denkt dat de speler voor wie jij kiest zo vaak gaat scoren! De leukste en grappigste reacties nemen we mee in het Ajax Kids Clubblad! Deze valt vanaf vrijdag 22 november bij leden vanaf 6 jaar op de deurmat.

Aan het einde van het seizoen weten we welke speler het vaakst heeft gescoord. Daarna verloten we een thuisshirt van Ajax onder één van de goede (en grappigste) voorspellers! 

Deze actie is verlopen, de winnaar krijgt bericht.

 

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax