Extra kaartjes beschikbaar voor thuisduels met FC Utrecht en Willem II - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Extra kaartjes beschikbaar voor thuisduels met FC Utrecht en Willem II

Het is knap lastig om aan kaartjes te komen voor thuisduels. En als er al kaartjes beschikbaar zijn, is de Johan Cruijff Arena onwijs snel gevuld. De thuisduels voor de winterstop zijn ook uitverkocht, maar er is goed nieuws. Er komen extra kaartjes vrij voor de ontmoetingen met FC Utrecht en Willem II.
We kunnen niet beloven dat de afterpary na Utrecht-thuis weer zo tof wordt. © De Brouwer

Ook de thuiswedstrijden tegen Utrecht en Willem II waren al uitverkocht, maar omdat het beide clubs niet lukt een volledig gevuld uitvak mee te nemen, komen deze stoelen nu alsnog in de verkoop voor Ajacieden. En daar wordt het interessant, ook voor leden van SV Ajax.

De kaartjes zijn donderdag vanaf 10.00 uur te koop via de welbekende online kaartverkoop, maar wij vonden het een goed idee om jullie nu al op de hoogte te stellen. Dan kun je even rondvragen wie er met je meewilt of nadenken over wie je een kaartje cadeau doet.

Het idee van een kaartje cadeau doen, komt niet uit de lucht vallen. Ajax – Willem II wordt gespeeld op vrijdag 6 december (aftrap 20.15) en dus kun je Sinterklaas als een prima excuus gebruiken. Je moet om Utrecht-thuis op zondag 10 november (aftrap 12.15 uur) bij te wonen zelf eventjes een goede reden verzinnen, maar dat lukt vast.

Om het treffen met Utrecht bij te wonen, moet je in bezit zijn van een clubcard en dan kun je per barcode twee kaartjes kopen. Rondom Ajax – Willem II geldt vrije verkoop. Er vallen niet superveel kaartjes vrij, dus zorg dat je er snel bij bent als je vanuit vak 416 het beste uitzicht wilt!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax