Doe mee aan de grote 'hoe kom ik de interlandbreak door-quiz' - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Doe mee aan de grote ‘hoe kom ik de interlandbreak door-quiz’

Verveel jij je al tijdens deze Ajaxloze interlandperiode...? Snappen we heel goed. Wij balen ook. Om de verveling tegen te gaan, adviseren we je deze quiz te spelen. Het is een leuke, echt waar!
Edgar Davids (EK96) is één van de namen die je van ons cadeau krijgt. © Pro Shots

Tijdens een interlandperiode leek het ons aardig een quiz te delen die betrekking heeft op spelen voor je land, maar dan natuurlijk wel overgoten met een Ajaxsausje. Precies dat gerecht schotelen we jullie voor met onderstaande quiz. 

Wat precies de bedoeling is? Simpel! Kun jij de namen van alle Ajaxspelers noemen die deel uitmaakten van de selecties van nationale ploegen tijdens de verschillende eindtoernooien door de jaren heen? In dit geval tellen we vanaf het WK 1990 tot en met het WK 2018.

In die periode werden ook de nodige Afrika Cups, Confederation Cups en Copa América’s georganiseerd. Ook voor die toernooien werden veel spelers van Ajax opgeroepen.

Geheid dat je heel veel namen zo opdreunt, maar ook zeker weten dat er een moment komt dat je naar je scherm tuurt met vraagtekens boven je hoofd… Wie is toch die ene Nigeriaanse Ajacied waar je niet op kunt komen?

De vraag is dus of het jou lukt alle namen binnen vijftien minuten in te vullen. Succes!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax