Attentie, attentie, de Ajax Kids Club persconferentie!! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Attentie, attentie, de Ajax Kids Club persconferentie!!

Denk jij dat je spelers van Ajax beter kunt interviewen dan de journalisten op televisie? Geef je dan op voor de Ajax Kids Club persconferentie op zondag 24 november!

Ben jij lid van de Ajax Kids Club en wil jij Ajaxspelers wel eens het hemd van het lijf vragen? Dan moet je even doorlezen! We hebben namelijk iets supergaafs voor je!

We zoeken namelijk tien kinderen (4 t/m 11 jaar) die zin hebben om naar de Johan Cruijff Arena te komen voor de Ajax Kids Club persconferentie! Deze organiseren we dus op 24 november, begin van de middag.

Vier spelers van Ajax (wie dat zijn blijft nog even een verrassing) komen speciaal voor jullie naar de officiële persruimte van Ajax om al jullie vragen te beantwoorden. Na de ‘kids persco’ krijgen de prijswinnaartjes ook een mini-rondleiding door het stadion.

Om kans te maken op deze toffe ervaring, moet je natuurlijk wel iets doen!

Bedenk jouw allerleukste, grappigste, brutaalste of meest creatieve vraag en vul die in op onderstaand formulier. Tip: wees origineel!

Je kunt jouw vraag insturen tot en met zondag 10 november. Een dag later nemen we contact op met de winnaars.

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van de Ajax Kids Club en ook het clubblad ontvangen? Sluit je dan snel aan bij de Ajax Kids Club!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax