Word ballenjongen of -meisje bij Youth League-wedstrijd tegen Chelsea! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Word ballenjongen of -meisje bij Youth League-wedstrijd tegen Chelsea!

Ajax speelt woensdag 23 oktober in de Champions League tegen Chelsea. Diezelfde dag komen de Onder 19-teams ook in actie op sportpark De Toekomst. Om 14.00 uur om precies te zijn. Voor deze wedstrijd in de Youth League zijn we op zoek naar ballenjongens of -meisjes!
Gooi de bal maar gelijk naar Ünüvar! © Ajax Images

De Youth League noemen wij hier ook wel eens de ‘baby Champions League’. Het is tof om deze wedstrijden te bezoeken, want je ziet de grootste talenten van de jeugdopleiding aan het werk. Denk aan Naci Ünüvar, Sontje Hansen of Kenneth Taylor. Als lid van Ajax Jonge Schare kun je een plekje langs de kant verdienen als ballenjongen of -meisje. 

Ook ontvang je als winnaar twee kaarten voor deze toffe jeugdwedstrijd, zodat je nog wat extra mensen blij kunt maken. Je mag zelf bepalen wie je trakteert op een bezoekje aan Ajax! 

Doe wel alleen mee als je ook echt zeker weet dat je erbij kunt zijn! Check dus echt even goed of je niet wat anders hebt die dag. Gelukkig hebben veel leden van Ajax Jonge Schare dan vakantie.

Even samenvatten: we zoeken dus acht winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met woensdag 9 oktober. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Welke Ajaxspeler van Onder 19 scoorde met een omhaal uit in Valencia?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare én het nieuwe magazine Ajax Life ontvangen? Sluit je dan snel aan!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax