Word ballenjongen/-meisje bij Jong Ajax - Jong Utrecht! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Word ballenjongen/-meisje bij Jong Ajax – Jong Utrecht!

We zoeken voor de thuiswedstrijd van Jong Ajax tegen Jong Utrecht vier ballenjongens en -meisjes. Ben jij lid van Ajax Jonge Schare en wil je een plekje langs de lijn winnen? Let dan nu op!
Gooi jij de bal terug naar Traoré, Ekkelenkamp of Timber? © Ajax Images

Wedstrijden van Jong Ajax zijn leuk, want je ziet dan de grote talenten aan het werk. Denk aan Danilo Pereira, Jurgen Ekkelenkamp en Viktor Jensen. De ploeg van Mitchell van der Gaag speelt maandag 21 oktober (aftrap 20.00 uur) op De Toekomst tegen Jong FC Utrecht. Als lid van Ajax Jonge Schare kun je deze wedstrijd van heel dichtbij meemaken!

Sterker nog, je krijgt als ballenjongen of -meisje een belangrijke rol. Aan jou de taak om spelers een nieuwe bal toe te gooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Je krijgt natuurlijk ook een setje kaarten voor de wedstrijd, dus je kunt nog twee vrienden blij maken ook. Prima geregeld, toch?

We zoeken vier winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 7 oktober. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Uit welk land komt aanvaller Danilo Pereira?

Ook meedoen aan prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax