We zoeken vaandeldragers voor... de klassieker! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

We zoeken vaandeldragers voor… de klassieker!

Ajax thuis tegen Feyenoord, dat is een tof potje voetbal! We zijn voor dit duel op zondag 27 oktober nog op zoek naar vaandeldragers, want zonder hen is de opkomst in de Johan Cruijff Arena natuurlijk niet compleet. Jij kunt als Ajax Jonge Schare-lid meedoen aan de prijsvraag!
Wie weet krijg jij als vaandeldrager ook wel een bloemetje van Noussair! © De Brouwer

De wedstrijd begint om 16.45 uur in de Johan Cruijff Arena en daar hebben we allemaal onwijs veel zin in. Er is immers maar één klassieker in Nederland en dat is natuurlijk de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord.

Jij kunt de wedstrijd van heel dichtbij meemaken. We zoeken namelijk acht leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) die vaandeldrager willen zijn bij de klassieker. Je draagt voor de aftrap een vlag met het clublogo het veld op. Vier leden lopen met de Ajaxvlag en de andere vier met die van Feyenoord. Op voorhand is niet duidelijk bij welke vlag jij staat, dus die van Ajax valt niet te claimen. We zeggen het er maar even bij!

Voordat je kans maakt op deze toffe prijs moet je wel eerst even het juiste antwoord op de prijsvraag geven. Meedoen kan tot maandag 7 oktober, daarna nemen we contact op met de winnaars. Uiteraard krijgen winnaars ook een setje kaarten voor de wedstrijd. Ook niet verkeerd, toch?

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! 

Prijsvraag: Wat was de uitslag van de laatste klassieker in de eredivisie in de Johan Cruijff Arena en wie was verantwoordelijk voor de openingstreffer?

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax