Spelers en supporters herhalen Madrileens kunststukje in Valencia - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Spelers en supporters herhalen Madrileens kunststukje in Valencia

Kunnen we voortaan niet al onze Europese uitwedstrijden in Spanje spelen? Wij zijn voor! Het bevalt ons namelijk prima, in alle opzichten! De supporters veroveren een stad en de spelers een stadion, via een ruime overwinning. En dan kunnen we daarna samen juichen!
De jamónpregunta blijft toch: kunnen we ook dit weer overtreffen? © De Brouwer

Het laatste bezoek aan Spanje leverde een historische wedstrijd op. Dat was de 1-4 tegen Real Madrid, inclusief een entrada als voorafje. Dit alles werd in Valencia nog eens dunnetjes over gedaan, al was de entrada dit keer een corteo en de 1-4 een uitslag van 0-3.

Maar verder? Het voelt verder net zo fantastisch. Onze ogen konden wederom amper geloven wat er werd voorgeschoteld, want het kon gewoon niet op. Het is ongelooflijk. We kunnen het amper onder woorden brengen en daarom is het maar goed dat we hier een fotoverslag lopen aan te prijzen.

Als je het op beeld ziet, kun je het misschien geloven. Maar zelfs dan… Wat een jaar! Valencia-uit viel op dezelfde dag als het uitduel met Bayern München van vorig seizoen. Die 1-1, weet je nog wel? Er is sindsdien veel gebeurd. Heel erg veel. Onwijs veel!

Het zijn alleen maar mooie dingen. Het is prachtig om met eigen ogen te zien en het zijn vooral momenten en wedstrijden die je moet koesteren, want mooier dan de afgelopen 365 dagen kan het toch amper worden? Of bestaat er een mogelijkheid? Dat is dagdromen. Laten we ons eerst wagen aan de realiteit: een prachtig fotoverslag van Valencia-uit!

De foto’s zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto’s kijken, wordt het tijd om moeilijke knopen door te hakken. Want welke speler moeten we in Ten Hagsnaam uitroepen tot Ajacied van de Wedstrijd? Wij hebben echt geen idee, jullie mogen het dit keer helemaal zelf uitzoeken. Iedere stem telt. Stemmen doe je hier!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax