Ajax trainde spelhervattingen achter gesloten deuren in Amsterdam - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ajax trainde spelhervattingen achter gesloten deuren in Amsterdam

Het programma daags voor het Europese uitduel met Valencia zag er iets anders uit dan gewend. De Ajacieden trainden eerst nog in Amsterdam en vlogen pas halverwege de middag naar de sinaasappelstad.
Een applausje van de trainer voor de meegereisde supporters. © Pro Shots

Erik ten Hag meldde zich aan het begin van de avond in de perskamer van Mestalla voor de gebruikelijke persbabbel. Daarna stond een korte training in het stadion op het programma. Met recht een korte training, want tot meer dan wat rondootjes kwamen de Ajacieden niet.
 
De serieuze training van de dinsdag was immers al verricht op Amsterdamse bodem. Op het eigen sportpark De Toekomst. Een ietwat andere voorbereiding dan te doen gebruikelijk. Erik ten Hag had er tijdens de persconferentie in Mestalla een verklaring voor.

“We wilden de tijd zo functioneel mogelijk benutten en zo veel mogelijk rust inbouwen, zeker omdat we om de drie dagen aan de bak moeten. We hadden vanmorgen op De Toekomst een tactische training en oefenden op spelhervattingen.”
 
Zo kon het dat een deel van de 2377 aanwezige Ajaxsupporters bij de laatste training niet veel meer zagen dan wat gepiel met de bal in Mestalla. Een rondootje, wat getik. Meer was het niet. De belangrijkste zaken vonden eerder die dag op eigen bodem achter gesloten deuren plaats.

Wellicht zien we woensdagavond vanuit een spelhervatting iets bijzonders, waarvan we denken: hé, dat is geoefend in Amsterdam!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax