Waar blijven de Nico-rompers, Nico-sokken en Nico-badmutsen? - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Waar blijven de Nico-rompers, Nico-sokken en Nico-badmutsen?

Ik heb een geweldig idee voor de Ajax Fanshop. Breng zo snel mogelijk Nico-badmutsen in de verkoop. Succes gegarandeerd!
Zo'n kekke Nico-badmuts wil jij toch ook hebben? © De Brouwer

De heldenstatus van Nico Tagliafico gaat al een poosje dwars door de overkapping van de Johan Cruijff Arena. Er is op dat vlak weinig lucht naar boven meer. Dit was ook de reden dat het dak, ondanks een fikse plensbui, open was tegen Fortuna Sittard. Dat het zomaar ineens hard regende in het stadion nam iedereen op de koop toe.

Iedereen, behalve de kleine Argentijn. De verdediger staat te boek als een strijder met de sprongkracht en timing van een poema, maar bij een lullig regenbuitje gaat dus kennelijk wel gelijk een badmuts op. Geen oordeel verder, maar slechts een constatering. De merchandise-afdeling van Ajax kan er sowieso zijn voordeel mee doen.

De badmuts zag er ook stukken beter uit dan de in alle snelheid aangelegde tulband uit de eerste helft. Als een ananas op pootjes raasde Tagliafico een poosje over het zompige veld. Na twee sprintjes floepte het rommelige verband al van zijn kruin af.

Tagliafico staat te boek als een strijder, maar bij een lullig regenbuitje gaat wel gelijk een badmuts op

De badmuts bood gelukkig redding bij aanvang van de tweede helft. Het stond ‘m ook helemaal niet verkeerd, eerlijk is eerlijk. Het zou menig supporter vast ook uitstekend staan. Daar ben ik van overtuigd. 

Sterker nog, dat ding moet dus gewoon zo snel mogelijk in de fanshop komen. Zwart met in witte letters #NT31 aan de zijkant. Tagliafico is hot en inmiddels zo’n beetje de meest populaire Ajacied. Je moet ijzer smeden als het heet is.

Precies daarom doe ik de fanshop van Ajax ongevraagd nog enkele suggesties voor Nico-merchandise. Geheel vrijblijvend natuurlijk, maar beter nemen ze mij gewoon serieus.

Denk bijvoorbeeld aan: Nico-vla, Nico-tandpasta, Nico-knuffels, Nico-babyslofjes, Nico-broodtrommels, Nico-douchegel, Nico-rompertjes, Nico-theemokken, Nico-sokken, Nico-borstbeelden, Nico-keukenschorts, Nico-tekensetjes, Nico-schoenveters, Nico-chocoladerepen, Nico-partyprikkers, Nico-verbandtrommels en Nico-hondenbrokken.

Beter nog: er moet gewoon zo snel mogelijk een officiële Nico-fanshop komen.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax