Onwijs populaire losse kaartjes CL-duels voorlopig uitverkocht - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Onwijs populaire losse kaartjes CL-duels voorlopig uitverkocht

Het duurde ruim een uur, maar toen kon het bordje met 'voorlopig uitverkocht' weer aan de Johan Cruijff Arena worden geschroefd. De thuisduels in de Champions League met Lille OSC, Chelsea en Valencia zijn donderdagochtend uitverkocht geraakt. Dat kon ook niet anders, gezien de animo.
Ajax is echt zo onwijs populair, het is niet normaal meer. © De Brouwer

Een echte absolute topclub ontbreekt tussen de tegenstanders in de groepsfase van de CL, maar natuurlijk wil zo’n beetje iedereen naar Ajax komen kijken. En met iedereen bedoelen we ook werkelijk iedereen. Het was soms onmogelijk om het platform voor de kaartverkoop te bereiken.

Er stonden dan ook vele duizenden leden van SV Ajax te trappelen een poging te wagen om één van de drie Europese avondjes in de Johan Cruijff Arena bij te wonen. Die enorme toeloop zorgde voor een piepend en krakend platform, wat uiteraard links en rechts de nodige frustratie opleverde.

Die frustratie is begrijpelijk, maar bedenk dat de drukte echt enorm was. Gelukkig komen we berichten tegen waarin onze leden hun blijdschap uiten omdat het wel is gelukt om kaartjes te scoren. Dit ging weliswaar met hangen en wurgen, maar er worden dus ook succesjes gevierd.

Onderaan de streep had Ajax de JC Arena wel drie of vier keer kunnen uitverkopen. Alleen is dat natuurlijk helaas onmogelijk. De populariteit van de club is echt ongekend en als je bedenkt dat het stadion in het verleden al uitverkocht raakte, kun je je voorstellen dat het nu echt ongekend is.

Er valt niets te beloven, maar we reppen met opzet over ‘voorlopig uitverkocht’. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat er op korte termijn nog plukjes kaarten beschikbaar komen. Het zullen niet veel kaarten zijn en ook die vliegen over de digitale toonbank, maar er bestaat dus een kansje dat je in de rebound meer succes hebt.

Als er nog een extra rondje kaartverkoop volgt, laten we dit uiteraard bijtijds weten via al onze kanalen.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€7,50 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor een half jaar en lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax