Chaos bij Ajax-opponent Valencia nog lang niet voorbij - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Chaos bij Ajax-opponent Valencia nog lang niet voorbij

Er sluimerde al geruime tijd wat, maar nu is de chaos nog completer bij Valencia CF, de tegenstander van Ajax in de Champions League. Oefenmeester Marcelino en technisch directeur Mateu Alemany moeten waarschijnlijk ander werk zoeken.
Cillessen moet ondertussen gewoon ballen tegenhouden in Mestalla. © Pro Shots

Er is al tamelijk lang gedoe bij de club in sinaasappelstad Valencia. Eigenaar Peter Lim maakte al eerder flink ruzie met Alemany. Zakenman Lim is sinds 2014 eigenaar van de club en bemoeide zich naar de smaak van Alemany te veel met diens werk. Maar echt veel te veel.

Dat gaf de nodige wrijving en precies dat is dus nooit meer helemaal goed gekomen. De plooien konden niet gladgestreken worden, dus is er een zogeheten ‘onwerkbare situatie’ ontstaan. Zodanig onwerkbaar dat ook trainer Marcelino, die goed overweg kan met Alemany, uit kan zien naar een andere club. 

Valencia treft Ajax op woensdag 2 oktober in het machtige Mestalla, waar Jasper Cillessen het doel verdedigt. Het is dus nog even de vraag welke trainer er namens de Spanjaarden plaatsneemt in de dug-out.

Diverse journalisten in Spanje weten het in elk geval zeker: het komt sowieso niet meer goed tussen het drietal Lim, Alemany en Marcelino. Naar verluidt zet Lim zijn trainer en TD nog deze week op de keien.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax