Ajax mag slechts 833 supporters meenemen naar Chelsea-uit... - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ajax mag slechts 833 supporters meenemen naar Chelsea-uit…

Ajax speelt op dinsdag 5 november op Stamford Bridge de uitwedstrijd tegen Chelsea, maar van een uitpuilend uitvak zal geen sprake zijn. Er worden slechts 833 Ajaxsupporters toegelaten...
De pogo in Londen wordt een stuk kleiner dan op deze plaat... © De Brouwer

We kunnen ons heel goed voorstellen dat dit een onwijze domper betekent voor Ajacieden die het plan hadden opgevat af te reizen naar de Engelse hoofdstad.

De Engelse autoriteiten hebben het echter niet zo voorzien op het bezoek uit Nederland en overwogen Ajaxsupporters zelfs volledig te weren.

Zo ver komt het dus niet, maar de berichtgeving vanuit Engeland is sowieso teleurstellend. Supporters van Ajax krijgen nu een plek in het onderste deel van het uitvak van Stamford Bridge.

Een afvaardiging van Ajax was maandag op eigen verzoek bij een ingelast overleg in Londen over de organisatie van de wedstrijd, zo lezen we op de clubwebsite.

Overigens is het goed om te vermelden dat het niet aan de club Chelsea ligt. De Engelse club was voornemens om Ajax een potentieel ramvol uitvak aan te bieden, zelfs meer kaarten dan minimaal is voorgeschreven. De autoriteiten zien dat echter volstrekt niet zitten.

De maatregel wordt volgens de autoriteiten opgelegd ‘wegens ongeregeldheden met Ajaxsupporters in Europa in het algemeen en Groot-Brittannië in het bijzonder’.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax