Win kaartjes voor Ajax - sc Heerenveen! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Win kaartjes voor Ajax – sc Heerenveen!

Het regent prijsvragen deze week... En de wolk is nog niet leeg, want we hebben kaartjes te verloten voor het duel tussen Ajax en sc Heerenveen! De Ajacieden spelen half september pas hun tweede thuiswedstrijd in de eredivisie en we kunnen ons voorstellen dat je zin hebt om van de partij te zijn.
Dit zijn Huntelaar en zijn vader bij de presentatie in de Arena. © Pro Shots

Daar komt bij dat ontmoetingen tussen Ajax en Heerenveen vrijwel altijd spectaculair zijn, al was er tijdens de laatste editie sprake van spektakel om de verkeerde redenen. Hoe dan ook, de kans dat het opnieuw in de laatste seconde 4-4 wordt, lijkt ons niet groot. Het is zaak dat Ajax ‘gewoon’ wint.

Als je in bent voor een leuke wedstrijd en het aanmoedigen van de Ajacieden, hebben wij serieus goed nieuws voor je. Wij hebben tien setjes kaarten te verloten voor de wedstrijd die zaterdag om 18.30 uur wordt gespeeld op een nieuwe grasmat in de Johan Cruijff Arena.

Je krijgt tot donderdag 13.00 uur om het juiste antwoord in te sturen en we hopen natuurlijk dat we in contact komen met een enthousiaste Ajacied, die zijn of haar vreugde durft te uiten na het ontvangen van het goede nieuws. Maar eerst moet je het juiste antwoord op de prijsvraag insturen.

Prijsvraag: Klaas Jan Huntelaar verruilde Heerenveen in de winterstop van seizoen 2005/2006 voor Ajax. Hij scoorde in totaal 33 keer, maar hoeveel treffers produceerde KJH dat seizoen namens Ajax?

We nemen kort na de deadline contact op met de winnaars. In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Wil jij volgende keer ook meedoen aan zo’n toffe prijsvraag? Sluit je aan bij SV Ajax!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€7,50 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor een half jaar en lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax