We zoeken mascottes voor Ajax - Fortuna Sittard! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

We zoeken mascottes voor Ajax – Fortuna Sittard!

Heb jij woensdagavond 25 september al iets te doen? Ajax wel, want de kampioen van Nederland voetbalt dan in de Johan Cruijff Arena tegen Fortuna Sittard. De aftrap is laat, pas om 20.45 uur, maar de wedstrijd wordt sowieso niet gespeeld zonder mascottes. Mag jij laat opblijven? Doe dan mee aan onze prijsvraag!
Zien we jou 25 september terug in de spelerstunnel van Ajax? © Sjoerd Tullenaar

Natuurlijk moet je een dag later weer naar school, dus ideaal is het allemaal niet. Maar toch, hoe vaak krijg je de kans het veld op te lopen met voetballers als Hakim Ziyech en Donny van de Beek…?

We hebben plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die zich vlak voor de wedstrijd met Lucky mogen verzamelen in de spelerstunnel. Dat is al heel tof, want daar mag bijna niemand komen.

Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we ook één mascotteplek. Dat jongetje of meisje gaat met onze Lucky het veld op. Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 15 september meedoen. Daarna krijgen de winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje een mailtje.

Oh, enne, als je wint, dan krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Ook krijg je een echt mascotte-diploma mee naar huis! 

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen zorgen! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

Prijsvraag: Op de foto hierboven zie je Donny van de Beek met een mascotte. Hoeveel doelpunten maakte Donny vorig seizoen in de eredivsie?

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€7,50 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor een half jaar en lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax