Ajax - Apoel niet langer 'voorlopig uitverkocht', maar echt 'uitverkocht' - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ajax – Apoel niet langer ‘voorlopig uitverkocht’, maar echt ‘uitverkocht’

Je voelde 'm al aankomen en het moment is daar: Ajax - Apoel Nicosia blijkt nu echt uitverkocht. De laatste kaartjes gingen vrijdagmiddag in de verkoop en het duurde niet lang of ook de laatste vrijgekomen stoeltjes waren geclaimd door Ajacieden!
Volle tribunes, volle bak op naar de Champions League! © Sjoerd Tullenaar

Dit betekent dat Ajax het woensdag (aftrap 21.00 uur) in een uitverkocht en ongetwijfeld sfeervol stadion opneemt tegen de kampioen van Cyprus. De inzet is uiteraard nog steeds een startbewijs voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Die hoge inzet maakte het niet bepaald een verrassing dat de kaartjes als zoete broodjes over de digitale toonbank gingen. Seizoenkaarthouders en leden van SV Ajax kregen een laatste kans om kaartjes te scoren en het is een select groepje gelukt, want er waren niet veel stoelen meer vrij.

En nu is er echt geen stoeltje meer over. Hopelijk zien de aanwezige Ajacieden hun club winnen van Apoel, want dat is vereist om toegang te krijgen tot het kampioenenbal. Het valt te hopen dat Ajax beter in vorm steekt dan in Nicosia, want anders wordt het zeer de vraag of het goed komt…

Heb jij naast kaartjes gegrepen, maar wil je jouw kansen vergroten met het oog op de groepsfase van hopelijk de Champions League of anders de Europa League? Dan willen we je erop wijzen dat het een goed idee is om je aan te sluiten bij de Supportersvereniging Ajax.

We kunnen niet garanderen dat je sowieso kaartjes scoort, maar het is altijd goed om je kansen te vergroten!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€7,50 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor een half jaar en lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax