Doelpunt Ziyech te zien in trailer documentaire Ramos - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
Wat heerlijk dat we nu een toetje krijgen! © Pro Shots
Video
keer gelezen

Doelpunt Ziyech te zien in trailer documentaire Ramos

Weet je nog die mooie avond in Bernabéu? Ja, duh... Natuurlijk weet je dat! Een simpel fotootje van Bernabéu is genoeg om alweer dik kippenvel op onze armen te toveren. Ajax zegevierde die avond in maart met 1-4 en het werd een wedstrijd om nooit te vergeten. Ook niet voor Sergio Ramos...

De aanvoerder van Real Madrid werd in die dagen gevolgd door een cameraploeg van Amazon. Hij speelde de hoofdrol in een documentaire over zichzelf. Tot zo ver niets geks, maar zoals zo vaak het geval is met documentaires in de voetballerij: het pakte allemaal iets anders uit dan gepland.

Ramos was namelijk geschorst voor de return tegen Ajax. De Spanjaard vond het bij een stand van 1-2 in de Johan Cruijff Arena een goed idee om met opzet een gele kaart te pakken, zodat hij in de kwartfinales niet hoefde te vrezen voor een schorsing. Dat was althans de theorie!

Met een camera op zijn neus moest Ramos vanuit een speciale skybox lijdzaam toezien hoe Ajax de wedstrijd domineerde en Real Madrid onttroonde. De Champions League was drie keer op rij gewonnen, maar er zou geen vierde keer volgen. Bijna lukte het Ajax zelfs om Real op te volgen.

Al na zeven minuten drong het besef door dat het wel eens fout kon lopen, dankzij een goed gemikt schot van Hakim Ziyech. De treffer van de spelmaker van Ajax is opgenomen in de trailer van de docu over Ramos, inclusief de reactie van de man die een fijn avondje in de skybox tegemoet leek te gaan. Dit smaakt ons naar meer!

De documentaire ‘El Corazón de Sergio Ramos’ wordt medio september uitgebracht via Amazon. Wij verwachten niet alleen hoge kijkcijfers in Madrid, maar ook in Amsterdam en omstreken!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€7,50 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor een half jaar en lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax