Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Tadic mag al na twee rake penalty’s op de wallpaper!

Verdien je een wallpaper als je een penalty mist om er vervolgens alsnog twee te benutten? Hmm, dat is best een goede vraag... We twijfelen nog! Als je voorbij de twijfel kijkt, zie je al dat Dusan Tadic toch de hoofdrol speelt op onze wallpaper. Waarom? Check die emotie!
Scroll snel naar beneden, daar vind je onze wallpaper! © Sjoerd Tullenaar

De terugwedstrijd tussen Ajax en Paok Saloniki (3-2) draaide uit op een verhit potje, waarbij passie en temperament tegen de plinten van de Johan Cruijff Arena klotsten. Er werd nergens voor teruggedeinsd en trucs werden uitgehaald, tot op het opgefokte af.

Zie dan maar eens je hoofd koel te houden, zie dan maar eens rustig te blijven en een achterstand om te buigen. Ajax had er eventjes moeite mee, zelfs ‘Balkan boy’ Tadic die over het algemeen toch wel weet waar hij mee bezig is, liet zich verrassen en miste vanaf elf meter.

De aanvoerder is gelukkig niet te beroerd om een tweede keer zijn verantwoordelijkheid te nemen, ook niet als de druk op zijn schouders enorm is. Stel je voor dat je binnen een paar minuten twee keer een penalty mist. We weten hoe het afliep… Goed!

Tadic mocht na rust zelfs voor de derde keer aanleggen vanaf de strafschopstip en scoorde opnieuw! We hebben in de slotfase gemerkt hoe belangrijk het benutten van die pingel was. Heel belangrijk… Mag je dan juichen? Ja, dan mag je juichen!

Als er belangrijke doelpunten worden gemaakt, kun je dat van het gezicht van Tadic aflezen. Aan deze wallpaper hoeven we toch verder weinig toe te voegen? Nou, één dingetje misschien nog: als jij deze wallpaper instelt als nieuwe achtergrond van je telefoon, mogen wij dan een screenshot?!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax