Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Informatie flitskaartverkoop Apoel Nicosia-uit

We vallen gelijk met de deur in huis: de kaartverkoop voor het uitduel met Apoel Nicosia voltrekt zich in sneltreinvaart! Dit heeft er alles mee te maken dat de wedstrijd tussen de kampioen van Cyprus en Ajax dinsdag de 20ste alweer wordt gespeeld. Lees verder om te zien wanneer je aan de beurt bent.
Het uitvak betaalde vorige keer 80+ euro om Andersen te zien scoren. © Pro Shots

Het opgewaaide stof van Ajax – Paok Saloniki (3-2) is amper neergehaald of we kijken al vooruit. Het liefst kijken we zelfs vooruit naar de groepsfase van de Champions League, maar dan moeten de Ajacieden zich wel eerst voorbij Apoel Nicosia voetballen.

Als jij Ajax dinsdag in Cyprus wilt steunen in de jacht op een ticket voor de groepsfase dan is dat natuurlijk mogelijk. Maar je moet snel zijn! De kaartverkoop start donderdag om 10.00 uur voor Europese uitkaarthouders met voorrang, maar daarna gaat het rap!

Er zijn iedere dag meerdere groepen rechtenhouders aan de beurt om een kaartje te kopen. Er zijn in totaal 1150 kaartjes beschikbaar voor het uitvak van het GSP Stadion en we verwachten eigenlijk niet dat het uitverkoopt, maar het gaat er in dit geval vooral om dat je niet vergeet om een kaartje aan te schaffen. Een kaartje kost 17,50 euro en dat is factor vijf goedkoper dan in 2014, echt waar!

Bestudeer het schema goed en zet een melding in je digitale agenda zodat je een herinnering krijgt als je aan de beurt bent. Het gaat om zo veel verschillende groepen dat het niet te doen is om een ieder van advies op maat te voorzien. De verkoop stopt zaterdag om 23.59 uur alweer.

Als je een kaartje hebt gekocht, ben je er nog niet. Je dient na aankoop van een kaartje aan Ajax het nummer van je legitimatiebewijs door te geven. Net als bij Paok-uit is dit wettelijk verplicht en de club mag deze gegevens niet bewaren, dus ook als je in Griekenland was, moet je je ID-nummer weer doorgeven.

Je ontvangt na het kopen van een kaartje een e-mail om deze gegeven bij de club bekend te maken, maar je kunt er ook voor kiezen de e-mail niet af te wachten en direct het ID-nummer in te kloppen. Hoe dan ook dien je je ID-nummer te melden, anders bestaat de kans dat je het stadion niet binnen komt. En sowieso dien je in bezit te zijn van een clubcard die op eigen naam staat.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€7,50 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor een half jaar en lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax