Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ajax verzamelt genoeg punten tijdens potje flipperkastvoetbal tegen Paok!

Het valt amper onder woorden te brengen wat er tijdens Ajax - Paok Saloniki (3-2) allemaal is gebeurd. Dus weet je wat? We doen een poging alle gebeurtenissen samen te vatten via een fotoverslag. Het is altijd leuk om plaatjes te kijken, zeker als er sprake is van een goede afloop!
Gevalletje bloed, zweet en tranen, maar we kunnen juichen! © Sjoerd Tullenaar

We hebben optredens zoals in de return tegen Paok ook wel eens afgestraft zien worden. En even leek het erop alsof dat precies is wat de Grieken gingen doen: Ajax afstraffen. De tijd was rijp om de rug te rechten en dat is precies wat er gebeurde.

Het is soms net alsof er na een achterstand twee dingen kunnen gebeuren: de boel zakt in elkaar of je bijt op je tanden en doet er alles aan om de schade te herstellen. Ajax koos voor optie twee en we kunnen het elftal geen ongelijk geven. Er werd precies gebracht wat nodig was!

Nee, het was allemaal nog niet perfect. Maar wanneer was het spel van Ajax nu wel perfect tijdens een Europese voorronde? Wij kunnen het zo snel niet bedenken. Het is nog altijd vroeg dag in het seizoen en de Ajacieden gaan ongetwijfeld nog een groeicurve tegemoet.

De term ‘restverdediging’ wordt het woord van de week in de diverse praatprogramma’s en Ten Hag heeft huiswerk meegekregen van Paok. Als Ajax meer wil, moet het achterin de rijen zien te sluiten. Dan krijgen we vanzelf wedstrijden die minder chaotisch of verhit zijn, al heeft dit zeker zijn charme!

Terwijl je opgelucht ademhaalt, kun je prima foto’s kijken. Die zijn dit keer aangeleverd door Sjoerd Tullenaar en Pro Shots.

En als je klaar bent met foto’s kijken, wacht nog een belangrijke taak. Stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd! Het was een potje flipperkasten van de bovenste plank – zoiets gaat ook nooit rustig, zeker niet met meerdere ballen in het spel – maar maak nu rustig je keuze. Stemmen kan hier!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax