Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ajax Kids Clubleden juichen vijf keer tijdens Ajax – FC Emmen!

Thuiswedstrijden van Ajax zijn altijd leuk, maar al helemaal wanneer je dat als lid van de Ajax Kids Club van heel dichtbij meemaakt. Als Ajax dan ook nog eens met 5-0 wint, is het feest compleet!
Deze blije koppies zien we graag! © Sjoerd Tullenaar

Het werd een hele leuke avond voor de leden van de Ajax Kids Club. Eerst mochten ze met hun helden het veld op en daarna zagen ze vanaf de tribune hoe Ajax gemakkelijk won van Emmen. Er werd liefst vijf keer gescoord en dus konden de supportertjes ook vijf keer uit hun dak.

De doelpunten werden gemaakt door Donny van de Beek, Hakim Ziyech en Dusan Tadic. Klaas Jan Huntelaar scoorde zelfs twee keer. Niet alleen de spelers van Ajax scoorden, want in de rust lieten twaalf Ajax Kids Clubleden ook hun voetbalkunsten zien. Tijdens de Fun Games werden er volop doelpunten gemaakt.

Sjoerd Tullenaar en Pro Shots waren van de partij om mooie foto’s te maken. Hopelijk scoort Ajax tijdens de volgende thuiswedstrijd weer vijf keer, want na het zien van onderstaande foto’s wil vast iedereen mascotte of Fun Gamer zijn!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax