Gaaf, we organiseren weer een ballenjongensdag met toffe prijzen! (VOL) - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
Het was vorig jaar een geweldige dag en dat wordt het dit keer weer! © Pro Shots
Agenda
keer gelezen

Gaaf, we organiseren weer een ballenjongensdag met toffe prijzen! (VOL)

We organiseren zaterdag 7 september weer een ballenjongens- en meisjesdag, waarbij je een plekje langs het veld kunt verdienen in de Johan Cruijff Arena. De inschrijving is zojuist gestart, dus zorg dat je er snel bij bent! Onderaan deze pagina vind je de inschrijflink.

UPDATE: De ballenjongens- en meisjesdag is helemaal volgeboekt!

Heb jij altijd al de wens om een keer ballenjongen te zijn bij een thuisduel van Ajax? En grijp je telkens mis bij onze prijsvraag? Met onze ballenjongensdag maak je misschien meer kans!

Overal waar ‘ballenjongen’ staat kun je natuurlijk net zo goed ‘ballenmeisje’ lezen. Alle Ajacieden zijn van harte welkom op de derde editie van deze speciale dag. We hebben plek voor in totaal 120 deelnemers en we zoeken maar liefst tien winnaars.

Maar wat houdt een ballenjongensdag precies in? We zetten op het oude trainingsveld, naast de Johan Cruijff Arena, een parcours uit van negen spellen, waarbij de toekomstige ballenjongens worden beoordeeld op houding, positivisme en samenwerking.

We zijn dus niet per se op zoek naar de snelste of sterkste ballenjongen, maar naar een allrounder die op alle onderdelen goed scoort! Heb jij zaterdag 7 september, van 12.45 tot 17.30 uur, nog niets in je agenda staan? Doe dan mee!

Zoals je hierboven al kon lezen, zijn we op zoek naar tien winnaars. We zoeken leden die maar wat graag ballenjongen of -meisje willen zijn bij Ajax – PSV, de klassieker en hopelijk drie thuiswedstrijden in de groepsfase van een Europees toernooi (Europa League of Champions League). Check hier een filmpje van één van de winnaars van vorig jaar.

Je moet uiteraard lid zijn van Ajax Jonge Schare (11 t/m 17 jaar) om mee te mogen doen en kans te maken op deze mooie prijs! Lid worden kan via deze pagina.

  • Schrijf je hier in voor de ballenjongensdag! (VOL)

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax