Ook passe-partouts Europese voorronde alweer uitverkocht! - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ook passe-partouts Europese voorronde alweer uitverkocht!

Je kon erop wachten en natuurlijk niet al te lang: de passe-partouts voor de Europese voorronde zijn alweer uitverkocht! Dit betekent niet direct dat de Johan Cruijff Arena al helemaal is gevuld, maar wel dat de gekoppelde kaarten voor twee thuisduels niet meer te krijgen zijn.
Wij hebben er zin in en we zijn duidelijk niet de enige! © De Brouwer

De uitverkochte status van de passe-partouts wordt bevestigd door Ajax Fancare, dat een tweet de wereld instuurde met deze mededeling. Hopelijk blijft het niet bij twee Europese avondjes, maar volgen er na de voorronde nog drie in de groepsfase. Dan bedoelen we voor de winterstop.

De Ajacieden maakten vorig seizoen het halve land gek door de halve finales van de Champions League te halen en dit zorgt er niet alleen voor dat de verwachtingen hoog zijn, maar ook dat de club onwijs populair is. Het is daarom zeker geen toeval dat de passe-partouts alweer uitverkocht zijn.

Als je geen passe-partout hebt aangeschaft of misgreep, krijg je nog een herkansing. De Uefa verricht maandag 22 juli de loting en dan weten we tegen wie Ajax daadwerkelijk aantreedt in de derde CL-voorronde. De eerste duels worden vervolgens in de eerste en tweede week van augustus gespeeld.

De club kondigt alvast aan dat er na de loting(en) meer informatie volgt over losse kaartverkoop. Zorg ervoor dat je tegen die tijd scherp bent en neem eventueel extra maatregelen, bijvoorbeeld door je aan te sluiten bij SV Ajax, zodat je tegen die tijd met voorrang kaartjes kunt kopen.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax