Kaartverkoop JC-schaal voor F-side uitgebreid naar 4-op-1 - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Kaartverkoop JC-schaal voor F-side uitgebreid naar 4-op-1

Er hangt al een bordje met 'voorlopig uitverkocht' aan de deur van de Johan Cruijff Arena, maar dit gold niet voor de F-side. Nog niet. Want aangezien je straks vier kaartjes per seizoenkaart op de F-side kunt halen, ligt het in de lijn der verwachtingen dat de verkoop voor het duel om de Johan Cruijffschaal een stuk harder gaat.
De laatste keer dat de F-side stond te juichen, was tegen Utrecht. © De Brouwer

De regels worden versoepeld vanaf donderdag 12.00 uur, dus als je nog aast op kaartjes voor het duel tussen Ajax en PSV op een beetje sfeervolle plek, is dit de kans die je moet grijpen. De enige beperking is dat kaartjes puur beschikbaar zijn voor seizoenenkaarten op de F-side.

Je kunt dus niet met een seizoenkaart elders of zelfs een clubcard kaartjes aanschaffen, je moet echt de barcode invullen van een jaarkaart op eerste ring zuid. Als er al een kaartje is gekocht met een seizoenkaart voor de F-side, kun je nog eens drie kaartjes bijkopen. Vraag gewoon even rond!

Drie plus één maakt ook vier en op die manier kun je ervoor zorgen dat de officieuze aftrap van het nieuwe seizoen gewoon lekker sfeervol wordt. De wedstrijd om de Johan Cruijffschaal wordt zaterdag 27 juli gespeeld en de aftrap in de Johan Cruijff Arena is om 18.00 uur.

Niets is leuker dan onder het genot van een biertje met je vrienden een beetje bijpraten en weer naar Ajax kijken, dus zorg ervoor dat ook die laatste kaarten over de digitale toonbank gaan en alle nu nog vrije plekken worden gevuld.

Ook buiten de F-side zijn er trouwens ontwikkelingen op het gebied van kaartverkoop. De kaartjes die PSV heeft teruggegeven, komen eveneens donderdag om 12.00 uur terug in de verkoop. Maar nu voor Ajacieden. Deze vrijgevallen stoelen bevinden zich op tweede ring noord.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax