Door PSV teruggegeven kaarten nu beschikbaar voor Ajacieden - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Door PSV teruggegeven kaarten nu beschikbaar voor Ajacieden

De wedstrijd was 'voorlopig uitverkocht', maar PSV kreeg zijn XXL-uitvak niet uitverkocht. Dan kun je een simpele optelsom maken en het resultaat is nu officieel: de kaartjes die PSV teruggeeft, zijn bij de strijd om de Johan Cruijffschaal nu beschikbaar voor Ajacieden.
Ajax won de JC-schaal voor het laatst in 2013. © Pro Shots

Het is al een tijdje geleden dat de kaartjes voor Ajax – PSV in de verkoop gingen en die verkoop duurde ook maar kort, simpelweg omdat alle beschikbare kaartjes snel een eigenaar hadden gevonden. Er werd toen al gehint dat de verkoop nog wel eens hervat kon worden.

En dat gaat nu gebeuren! Er zijn sinds 12.00 uur weer kaartjes beschikbaar voor de wedstrijd waarin Ajax gaat proberen om alle nationale prijzen tegelijkertijd in zijn bezit te krijgen. En dat geeft deze ontmoeting tussen Ajax en PSV toch een bijzonder tintje.

Er komen best veel kaartjes beschikbaar, want er waren in eerste instantie 4000+ stoelen voor PSV gereserveerd, maar het neemt slechts maximaal 700 supporters mee uit Eindhoven. De animo lijkt onder Ajacieden gelukkig een stukkie groter te zijn, dus sla snel je slag. Je kunt per barcode een kwartet kaartjes kopen.

Leden van SV Ajax kunnen direct hun slag slaan, aangezien de kaartverkoop wordt hervat op het punt waar die was gebleven. En onze leden waren al aan de beurt gekomen. Sterker nog, een groot deel van de aanwezigen in de JC Arena op zaterdag 27 juli (aftrap 18.00 uur) is bij ons aangesloten.

Overigens is het goed om te weten dat ook de verkoopregels op de F-side zijn versoepeld. Er zijn op Zuid nog voldoende kaartjes beschikbaar en als je iemand weet met een seizoenkaart op de F-side, zoek dan eventjes contact. Het is sinds 12.00 uur mogelijk om vier kaartjes per seizoenkaart te kopen.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax