Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Informatie kaartverkoop Vitesse-uit

We hebben informatie over de kaartverkoop voor Vitesse-uit! Dat is wellicht een beetje schrikken – het is nog niet eens half juli – maar over een paar weken gaat toch echt de eredivisie alweer van start en dus moeten er voorbereidingen worden getroffen!
Het uitvak pakt voor 2019/2020 de draad op in het Gelredome. © De Brouwer

Het bezoek aan Vitesse stond vorig seizoen ook best vroeg op de planning, maar dit keer wordt het seizoen zelfs officieel afgetrapt in Arnhem. Hopelijk verloopt de wedstrijd zaterdag 3 augustus (aftrap 18.30 uur) net zo soepel als tijdens het vorige bezoek aan de Gelredome, want Ajax won toen met maar liefst 0-4.

Net als vorige keer zijn er 1000 supporters welkom in het uitvak en is er sprake van een verplichte buscombi. Verplichte buscombi of niet, je hoeft niet per se bij de Johan Cruijff Arena in de bus te stappen. Er zijn 650 buskaartjes voor Amsterdam en 350 voor een alternatieve opstaplocatie. Later volgt bericht over het rijden van SV Ajax-bussen.

Als je een kaartje koopt vanuit Amsterdam kun je niet alternatief opstappen en vice versa. Hou hier rekening mee als je een plusje op je uitkaart hebt en zaterdag klaar zit voor de verkoop. Gewone uitkaarthouders kunnen zaterdag de 20ste meedoen aan de loterij. Een kaartje kost trouwens 28,97 euro.

Laten we hopen dat Ajax het nationale seizoen weer eens aftrapt met een driepunter, want dat is ondertussen alweer wat seizoentjes geleden. Peter Bosz was toen nog trainer van Ajax, dus kun je nagaan. Aan het uitvak zal het ongetwijfeld niet liggen. Op naar weer een mooi seizoen!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax