Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Help jij Lucky? Wat wil jij weten van Dusan Tadic?

Lucky is alweer druk bezig met de volgende Ajaciedjes, het Kids Clubblad voor onze kleine leden. We stellen in het clubblad vragen aan Dusan Tadic. Daarbij kan Lucky best wat hulp gebruiken. Jullie hulp om precies te zijn!
#StelVraag! © Pro Shots

Tadic is onwijs belangrijk voor Ajax, maar wat wil jij nou graag van onze aanvaller weten? Je mag hem alles vragen wat je maar wilt.

Wat vindt hij bijvoorbeeld van het nieuwe uitshirt? Naar welke muziek luistert hij? Welke kleur voetbalschoenen vindt hij mooi? Speelt hij wel eens Fifa op de spelcomputer? Pakt hij volgend seizoen weer de schaal?

Nou ja, dat soort vragen dus. Maar nu zijn jullie aan zet! Stuur je vraag in voor donderdag 25 juli!

Jullie leukste vragen leggen we aan Dusan voor en de antwoorden lees je terug in de Ajaciedjes die eind augustus verschijnt bij onze leden vanaf 6 jaar. Als we jouw vraag stellen, dan noemen we jou natuurlijk als vragensteller in het blad, want zo hoort dat!

Stuur jouw vraag, met je naam en lidnummer, dus snel naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij het Kids Clubblad ook ontvangen? Sluit je dan aan bij de Ajax Kids Club en profiteer ook gelijk van de vele andere voordelen.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax