Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ajax oefent tegen Panathinaikos in het… Olympisch Stadion!

Pak de agenda erbij! En check maandag 22 juli. Grote kans dat je daar al Ajax - Panathinaikos ziet staan, maar we hebben goed nieuws! De wedstrijd wordt niet op een of ander sportpark gespeeld, maar in het Olympisch Stadion! Ja, je leest het goed. Ajax oefent wederom op heilige grond.
Een bezoek aan het Olympisch Stadion blijft magisch! © Pro Shots

De Ajacieden melden zich zeker niet al te vaak in het Olympisch Stadion, maar na een KNVB-bekerpotje tegen JOS uit de Watergraafsmeer alweer een tijdje geleden en een oefenduel met Anderlecht vorig jaar, is het nu opnieuw raak!

En er is nog sprake van een bijzonder affiche ook. Ajax kruist de degens met Panathinaikos en dus komt er een herhaling van de laatste wedstrijd die in het Olympisch Stadion is gespeeld. Het gouden Ajax van Louis van Gaal verloor in 1996 met 0-1 van de Grieken en toen gingen de lampen uit…

De return in Athene werd met 0-3 gewonnen waardoor Ajax zich alsnog plaatste voor de finale van de Champions League en zo speelt Panathinaikos een belangrijke bijrol in het laatste hoofdstuk van Ajax in het Olympisch Stadion. En nu komt er een nabrander.

Zoals gezegd: maandag 22 juli (aftrap 19.00 uur) is het moment waarop dit alles plaatsvindt. Het is bevestigd door Ajax en daarmee hartstikke zeker. De club kondigde ook aan dat er binnenkort 7000 kaarten in de verkoop gaan. Meer informatie hierover volgt later, maar kan nooit lang op zich laten wachten.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax