Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Win een setje Ajax spelerskaarten van afgelopen successeizoen!

Als lid van de Ajax Kids Club kun je leuke prijzen winnen. Zo mogen we dit keer tien setjes echte spelerskaarten weggeven!
Win jij een setje echte spelerskaarten...? © Ajax Kids Club

Als Ajaxsupportertje wil je natuurlijk alles van je helden weten. De spelerskaarten van Ajax kunnen je daar een handje bij helpen, want ze staan vol interessante dingen! We hebben nog kaarten over van het afgelopen seizoen, waarin Ajax kampioen werd en ook nog eens de KNVB-beker won. En wat dacht je van al die mooie Europese wedstrijden?

Die verzameling Ajacieden wil jij vast wel thuisgestuurd krijgen! Andre Onana was echter zo ontzettend populair, dat we van de keeper maar een paar spelerskaarten over hebben. We geven dus tien setjes weg, maar niet in elke set vind je de doelman van Ajax. Maar goed, wie weet heb jij mazzel!

Op elke kaart staat het rugnummer van de Ajaxspeler. Als we die van Daley Blind pakken, zien we rugnummer 17. Ook staat op de kaart wanneer hij geboren is, maar ook in welke plaats en in welk land. Ook lees je wanneer hij zijn allereerste wedstrijd voor Ajax speelde en staat per speler zijn handtekening op de kaart gedrukt.

Je kunt de kaarten natuurlijk een mooi plekje aan je muur geven, maar ook gebruiken als postkaartje om iemand mee te verrassen. Al kunnen we ons goed voorstellen dat je de kaarten het liefst zelf houdt. Oh ja, en natuurlijk heeft mascotte Lucky ook een eigen spelerskaart!

Als lid van de Ajax Kids Club kun je nu een setje kaarten winnen door het juiste antwoord op de prijsvraag op onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Dat kan tot en met vrijdag 12 juli, daarna informeren we de winnaars.

Wil jij het Ajax Kids Clubblad Ajaciedjes ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Prijsvraag: Op welke datum maakte Lucky zijn debuut als Ajaxmascotte in de Johan Cruijff Arena?

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2019/2020

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Je bent lid vanaf 1 juli 2019.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax