Ajacieden tegen Quick'20 op zoek naar het goede gevoel - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Ajacieden tegen Quick’20 op zoek naar het goede gevoel

Zit het er nog? Dat is toch altijd eventjes de vraag als je na een paar weken zonder voetbal weer tegen een bal mag trappen. Nou, de kampioenen kunnen het nog, hoor. Zo lijkt het althans. Het eerste officieuze doelpunt van 2019/2020 was binnen anderhalve minuut al een feit. Reden genoeg voor een fotoverslagje.
De regerend kampioen komt weer in actie! © Pro Shots

De ploeg van Erik ten Hag reist deze dagen maar liefst twee keer af naar Oldenzaal. Er staan dan ook twee oefenpotjes op het programma. Twee potjes om de spieren weer soepel te maken en het balgevoel een beetje terug te krijgen.

Voor zo ver dat natuurlijk nodig is… De 35-jarige Klaas Jan Huntelaar had amper een minuutje nodig om dat goede gevoel terug te krijgen. Toen lag de bal alweer in het snel gerepareerde net, dankzij een rake kopbal.

We hoeven de boel verder niet al te uitgebreid te analyseren, want het is vooral leuk dat het weer is begonnen. Al kunnen we ons ook voorstellen dat je nog veel te druk bent met nagenieten. We gaan daarom niet overdrijven, maar een fotoverslagje voor de volledigheid is wel zo aardig.

De platen zijn van Pro Shots.

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax