Open dag Ajax op donderdag 25 juli - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van
keer gelezen

Open dag Ajax op donderdag 25 juli

Wanneer is de open dag van Ajax? Die vraag werd ons de afgelopen weken heel vaak gesteld. Nou, het is eindelijk tijd om je agenda te pakken, want we kunnen de veelgevraagde datum met je delen! De open dag van Ajax wordt dit jaar georganiseerd op donderdag 25 juli. De invulling is iets anders dan voorgaande jaren.
Ajax onderzoekt of er een ander moment voor supporters gevonden kan worden! © Sjoerd Tullenaar

Na de bekendmaking van de datum van de open dag, was er nog niet veel informatie over het volledige programma. Deze informatie hebben we nu wel en delen we dus graag met jullie. De invulling is iets anders dan voorgaande jaren, maar zeker niet minder leuk!

De open dag is gratis toegankelijk voor iedereen en de deuren van Noord B en Zuid G zijn vanaf 11.30 uur geopend. Ook mindervaliden zijn uiteraard welkom en kunnen de open dag bijwonen via de reguliere ingangen. Het laatste programmaonderdeel is om 17.00 uur afgelopen, waarmee er ook een einde komt aan de open dag van 2019.

Tijdens de open dag zijn alle bezoekers welkom om een kijkje te nemen in de Johan Cruijff Arena. Er zijn verschillende routes uitgestippeld, die je langs toffe plekken in de Arena brengen. Zo kun je bijvoorbeeld op de foto met de kampioensschaal en de gewonnen KNVB-beker, een potje Fifa spelen of een duik nemen in het archief van Ajax en zijn prachtige historie.

Is er dan ook nog een spelerspresentatie? Ja, natuurlijk! De selecties van Ajax 1 en Ajax Vrouwen worden om 16.00 uur gepresenteerd. Vervolgens worden er een uur lang handtekeningen uitgedeeld. Er is bij iedere handtekeningensessie plek voor een paar honderd supporters en hierbij geldt de regel: vol is vol. Het is nog onduidelijk welke speler op welke plek zit, want de Ajacieden worden namelijk ter plekke ingedeeld. De handtekeningenboekjes worden op diverse locaties in het stadion uitgedeeld.

Verder is het goed om te weten dat tijdens de open dag de huisregels van de Arena van toepassing zijn. Dat houdt in dat er geen kinderwagens en drinkflesjes of blikjes mee naar binnen mogen worden genomen. Daarnaast mogen alleen tassen van A4 formaat (30,0 cm x 21,0 cm x 10,0 cm) of kleiner mee het stadion in worden genomen. Het afsteken van vuurwerk is uiteraard verboden.

Wellicht komt er nog meer informatie over de invulling van de open dag. Hou daarvoor deze pagina in elk geval goed in de gaten!

Met meer dan 100.000 Ajacieden staan wij achter Ajax!

Word ook lid

Ledencorner Supportersvereniging Ajax

Ajaxsupporters delen hun clubliefde. Samen winnen, samen verliezen en samen juichen. SV Ajax organiseert toffe evenementen voor leden. Ook heb je dan als Ajacied veel voordelen.
Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Word vanaf
€15 * lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 100.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.
Word ook lid van SV Ajax
* Prijzen zijn voor het seizoen 2020/2021 en verschillen per leeftijdsgroep.
Extra voor leden
  • Voorrang bij kaartverkoop
  • Tijdens evenementen dichtbij spelers
  • Deelnemen aan vele kortingen en acties
Word ook lid van SV Ajax